Komprimeringshjul 70/60

Europack 70/60

Valse diameter 70cm
Valse bredde 60cm
Vægt 510 kg
Singlehjul
Til maskiner på 6-20 ton

-100% dansk produceret
-Monteret med smørbar koniske rullelejer for lang levetid
-Med huller i topplade for montering af løst hurtigskift
-Kan leveres med hurtigskift påsvejst løs topplade
-Kan leveres med løs topplade for påsvejsning af hurtigskift
-Kan fremstilles i andre bredder efter forespørgelse
-Kontakt os for yderlige oplysninger

Pris 28.430,00 kr.

Prisen er frit leveret til Jylland samt brofaste øer

Komprimeringshjul

Komprimeringshjulet anvendes til at komprimere jord, f.eks. inden der lægges andet underlag ovenpå jorden, eller når grøfter og render skal komprimeres. Denne type hjul får du her hos os og vores modeller monteres nemt på din gravemaskine. Der er flere fordele ved at anvende et komprimeringshjul frem for eksempelvis en pladevibrator, hvor hjulet her er et glimrende alternativ. Gravemaskinen kan komme ind på besværlige steder med denne type hjul - steder, som kan være mere eller mindre umulige at komme ind til med netop en pladevibrator. Det kan f.eks. være ved et meget bevokset terræn, hvor en grøft skal komprimeres. Her kan gravemaskinen række ind over bevoksningen. Når man anvender et komprimeringshjul, kan man udnytte gravemaskinens vægt, så komprimeringen af jorden bliver rigtig god og stabil. Det er en mekanisk måde at komprimere jorden på, som er virkelig effektiv. De er produceret med smørbare koniske rullelejer, som er med til at forøge levetiden for produktet. Hjulene her er designet med huller i top-pladen til montering af løst hurtigtskift. Det er også muligt at vælge at få det leveret med hurtigtskift og påsvejset løs topplade, hvis du ønsker dette.

Dansk fremstillet komprimeringshjul – også i specialmål

Hjulene er dansk fremstillet i flere forskellige størrelser her hos FL Industries. Da vi selv producerer produkterne, tilbyder vi også at levere dem i specielle mål efter aftale, så du får det helt perfekte hjul, i den helt rigtige størrelse, hvis standardmålene ikke passer til dit behov. Vi følger selv produktet fra ordren er afgivet til produktet er færdigproduceret, og vi går meget op i at kvalitetsteste vores produkter, så de altid lever op til kundens forventninger. Som dansk virksomhed er alle vores produkter også dansk produceret og lever fuldt ud op til de danske standarder inden for produktion af komprimeringshjul. Her er kvaliteten og funktionaliteten i højsædet ved hvert eneste produkt, og vi stræber efter at levere det bedste produkt på markedet.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, du gerne vil have svar på, eller har du brug for et komprimeringshjul i specielle mål, så kontakt os endelig. Vi er meget fleksible i vores arbejde og gør en ære i at yde den bedste service samt at designe og producere de bedste produkter på markedet.